TIPS OM HVORDAN DU KAN FORBEDRE HUSET DITT UTEN Å BRUKE MYE PENGER

Hjemmeoppussingsprosjekter har potensial til å lage eller ødelegge lommeboken, investeringen og videresalgsverdien din. Denne artikkelen vil gi deg mange gode råd om hvordan du kan beskytte investeringen du har gjort, få det beste for pengene og ikke gå i stykker i prosessen.

Hver eiendom er underlagt byggekoder; den kunnskapsrike kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før han kjøper. Uten riktig undersøkelse kan kravene i lokale koder og reguleringsbestemmelser utgjøre en stygg overraskelse for landeiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Har du en manglende eller skadet flis? Ta en prøve til din lokale boligforbedringsbutikk for å se om de kan matche fargen. Å bytte ut et helt flisgulv er dyrt, så vel som en stygg jobbing. Spar penger og tid ved å finne en flis som stemmer overens med den eksisterende flisen.

Vær oppmerksom på miljøet ditt når du gjør boligoppussing, og takle bare oppgraderinger som passer til helhetsbildet. For eksempel å ha et avdekket dekk i Arizona eller et solrom som ikke har ventilasjon i Michigan, ville være meningsløse renoveringer som vil få potensielle kjøpere til å stille spørsmål ved husets vedlikeholdsbeslutninger. Prøv å velge prosjekter som passer med nærområdet, og ta klimaet i betraktning.

For å se avkastning på ditt husforbedringsprosjekt, bør du vurdere å konvertere eksisterende plass til et nytt bomiljø for familien din. Å lage et loft på et soverom eller avslutte kjelleren din, vil tjene deg ekstra penger når du selger hjemmet ditt fordi du bruker noe som allerede er tilgjengelig for å skape en ønskelig funksjon.

Sikkerhet først er den viktigste regelen når det gjelder oppussingsprosjekter. Uansett hva slags oppgave du tar på deg, er det en viss risiko. Forsikre deg om at du vet hvordan du bruker elektroverktøyene dine ved å lese instruksjonene og søke hjelp etter behov. Du kan finne nettsteder som kan hjelpe.

Du kan forbedre hjemmets sikkerhet i stor grad ved å utdanne familiemedlemmene dine når det gjelder sikkerhetsfluktveier. I en dårlig situasjon sliter folk ofte med å tenke klart. For å bidra til å redusere sjansen for dødsfall eller personskade, må du komme med rømningsplaner for innbrudd i hjemmet, brann eller farlig vær. Så hold et familiemøte for å lage rømningsplaner, og vurder alle konsekvensene av hver.

Skru bokhyllene og andre høye møbler på veggene! Ikke bare er dette trinnet en viktig sikkerhetsforanstaltning for å styrke hjemmet ditt for et potensielt jordskjelv. Dette kan faktisk forhindre et barn eller en eldre person i å slå disse høye gjenstandene over seg selv og pådra seg alvorlige skader.

Hvis du bryr deg om en eldre slektning, kan du tenke på hva de trenger når du renoverer hjemmet ditt. En dusjkabinett som lett kan tråkkes inn i reduserer risikoen for å falle. Å legge til barer folk kan ta tak i er en flott måte for foreldre å føle seg mer komfortable og trygge.

Ta stolthet og glede i arbeidet ditt mens du prøver å kose deg. Så lenge du husker sikkerheten, kan du ha det gøy med å ombygge huset ditt. Hvis du har et positivt syn mens du gjør hjemmeforbedringer, er det mer sannsynlig at du holder deg til målene dine og får arbeidet fullført i tide.

Som du kan se, er det mye involvert i selv de mest enkle oppussingsprosjektene. Men hvis du følger dette rådet og bruker det til å ta virkelig kloke investeringsbeslutninger, bør du ikke ha noe problem med å velge de beste prosjektene og de beste ideene til å spare penger for ditt hjem.